VÅRA TJÄNSTER

Rådgivning

Hos oss kan du alltid boka tid för ett rådgivningssamtal utan förpliktelser. Våra designers uppgift är först och främst att lyssna till dina önskemål.

KÖK

Det kan finnas många saker på önskelistan när ditt nya kök ska inredas. Allt ifrån att maximera förvaringsutrymmet samt skapa en optimal placering av vitvoror och häll till val av färger och material.

Vi arbetar med noga utvalda samarbetsparterns inom vitvaror, bänkskivor och blandare. Boka gärna ett möte med någon av våra designers så hjälper vi er med att skapa både funktion och design.

GARDEROBER

Våra designer hjälper dig ta fram förslag och ritning utifrån dina önskemål.  Vi går igenom val av material, färger och modeller. Tillsammans bollar vi tankar och ideer och tittar på den bästa lösningen utifrån hur din bostad är utformad.

BÄNKSKIVOR

Vi guidar dig genom val av modeller, material och färger och går igenom för och nackdelar med de olika alternativen. 

 

Projektledning & Byggnation

Önskar ni att renovera ert hem och vill ha en totalentreprenad. Vi har kunskap med allt från projektering till slutresultat. Vi är med från dag ett till färdigt projekt. Vi på Intrex har specialiserat oss på projektledning och montering av kök och garderobslösningar.

KÖK

Vid en köksrenovering kan det lätt verka oöverskådligt att leda och koordinera de montörer, rörmokare, målare och elektriker som är inblandade i ditt nya köksprojekt. Om inte allt sker i rätt ordning kan projektet lätt bli försenat – och i värsta fall dyrare. Därför erbjuder vi projektledning av hela ombyggnaden som medför vid en köksrenovering. 

Vi har valt att ha egna certifierade köksmontörer, med lång erfarenhet av att arbeta med Arredo3s produkter, som tar hand om ert projekt från dag ett till sista dag. Då avslutar vi projektet med egenkontroll och besiktning.

GARDEROBER

Vi erbjuder byggnation av dina nya garderober. Självklart kan vi även montera ner dina gamla garderober innan vi monterar de nya.