PROCESSEN

De flesta människor köper kök några få gånger i sitt liv. Eftersom det är ett viktigt beslut att fatta ska också resultatet bli helt perfekt.
In3x designers är utbildade för att hjälpa dig att skapa just det kök som du önskar dig.

Vi går här igenom steg för steg i beställningsprocessen, allt för att underlätta för dig som kund.

1. Boka ett möte

Boka ett möte med oss antingen i vårt showroom eller digitalt. Till vårt första möte får du gärna ha med dig en ritning med ungefärliga mått på rummet. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt får du även gärna ta med dig inspirationsbilder och övriga önskemål.
Vi går tillsammans igenom val av material, färger och modeller. Vi bollar tankar och idéer och tittar på den bästa kökslösningen utifrån hur din bostad är utformad i kombination med dina behov och önskemål.

2. FÖRSLAG OCH 3D-BILDER

Efter mötet så sätter sig någon av våra köksdesigners och ritar upp ett förslag. Vi skickar alltid fotorealistiska 3D-bilder så att du enkelt kan se hur köket kommer att se ut hemma hos dig. Är du nöjd med förslaget så går vi vidare och gör en offert. 

3. ORDER

När du är nöjd med både utformningen av kök och offert så kommer vi och kontrollmäter rummet. Stämmer allt så gör vi ett försäljningskontrakt och lägger ordern. Ditt Arredo3 kök börjar produceras när ordern är lagd och halva summan är förskottsbetald.

4. LEVERANS OCH MONTERING

När ordern är lagd kommer du få en exakt leveransvecka. Våra kök brukar ha en leveranstid på ca 6-8 veckor.

Våra skåp levereras ihopsatta. Vi rekommenderar alltid våra kunder att köpa till montering via oss. Då vi har egna hantverkare anställda hos oss som är vana att montera just våra kök.
Anlitar du egna hantverkare så rekommenderar vi starkt att de har vana att montera platsbyggda kök.