INTREX DESIGN STUDIO

Intrex AB grundades 1997. Vi har lång erfarenhet inom bygg och heminredning. Intrex AB är en nordisk agentur för det italienska köksmärket Arredo3. Under 10 år har vi designat och monterat kök från Arredo3 i svenska hem. Vår grundtanke är att kombinera design och funktion för att skapa rum att trivas i.
Vi har showroom och butik i Stockholm, Helsingborg och Göteborg. Vi arbetar med noga utvalda samarbetspartners inom vitvaror, bänkskivor och blandare. 
Vår samarbetspartner Cosentino levererar högklassig sten till bänkskivor och stänkskydd. Även dessa finns att ta del av i vårt showroom i Stockholm. 

Vi erbjuder tjänster i form av rådgivning, projektledning och montering. Våra designers och montörer har lång erfarenhet inom respektive område.
För oss är det viktigast att du som kund ska känna dig trygg och nöjd hos oss.  

Utöver kök erbjuder vi även garderobslösningar samt möbler och inredning till hemmet. Läs gärna mer om respektive område här nedan.

Arredo3_KÖK_Kökslucka Aria_4
arredo3_goya_bord_1

KÖK

Fabriken
Arredo3 har ett stort utbud av moderna och klassiska köksmodeller i olika material, färger och funktioner. Allt för att vi ska kunna designa ett kök som passar just dina behov och önskemål. Historien om Arredo3 började tack vare initiativ och mycket mod av tre vänner. Med stor erfarenhet inom köksproduktion beslutade dem att skapa ett mycket personligt företagande. Dem grundade något som idag, steg för steg och med mycket stor beslutsamhet, ett företag som 30 år senare ger liv och själ till hjärtat i varje hem: Köket.

Miljö
Alla våra kök är 100 % tillverkade i Italien. Köken är byggda med naturliga material av hög kvalitet samt tillverkade med avseende på arbetshygien och säkerhet. Den tekniska utvecklingen av våra produktionslinjer tar en hel del energi. Detta är anledningen till Arredo3 tillämpar ett noggrant miljöhållbarhetsprojekt till sitt åtagande att använda ren energi för att skapa sina anläggningars funktion. De innovativa 600 kWh solcellssystem möjliggör utnyttjandet av förnybar energi med noll miljöpåverkan, med fullständig respekt för de territoriella resurserna och invånarnas hälsa.

Kvalité
Kraven i Arredo3 ledningssystemet garanteras av och är certifierat enligt UNI EN ISO 9001: 2008.
Arredo3s kvalitetsfilosofi består inte enbart av att uppfylla dessa normer; utöver detta så strävar vi snarare efter en produkt och servicekvalité med syfte att tillfredställa kundernas förväntningar från beställning till leverans.

BÄNKSKIVOR

Fabriken
Cosentino Group är ett spanskt, familjeägt företag med global närvaro är ledande inom produktion och distribution av bänkskivor tillverkade av kvarts och andra naturliga stenar. Fabriken ligger i Spanien där tillverkning sker av ledande varumärken såsom Silestone, Dekton eller Sensa by Cosentino. Cosentino tillhandahåller tekniskt avancerade ytmaterial som tillåter skapandet av unika miljöer och designer för hemmet och allmänna platser.

Miljö
Cosentino Group har åtagit sig till vår region och omvärld att garantera ett hanteringssystem som bedömer den direkta och indirekta miljöpåverkan som verksamheten medför.

För att uppfylla detta åtagande har Cosentino blivit ett av de företag som investerar mest i nationell hållbarhet. Enbart för räkenskapsåren 2015 och 2016 har de använt 1,8 miljoner euro till miljöinvesteringar, med väsentliga summor till vattenbehandling, luftkontroller och energieffektivitet.

GARDEROBER

Fabriken
Produkterna tillverkas i Estland av tillverkaren Structo Industry. Fabriken har varit verksam sedan 2004 och är den största tillverkaren av skjut- och garderobssystem i Estland. Structo Industry erbjuder hög produktkvalitet och lyxig användarvänlighet, men också enkelhet och korrekthet.

Eftersom fabriken har nästan allt material i deras egna lager kan de producera snabbt och operativt. Tack vare ett stort lager finns det inget behov av att beställa material från underleverantörer. Som ett resultat kan vi agera snabbt och flexibelt vid beställning.