OM SENSA

Den består av ett urval naturstenar i exotiska utföranden från Brasilien och Indien som skapats av naturlig sedimentering över tusentals år. Till skillnad från traditionell natursten har Sensa en exklusiv fläckbeständighet som skyddar vätskor från att tränga igenom ytan, vilket gör den perfekt att använda i kök och badrum.

Dess minsta mått är 2,5 x 1,5 cm och den är beständig mot repor och temperaturchocker, lätt att rengöra och certifierad för kontakt med mat vilket gör den lämplig som bänkskiva i kök.

Färger

Färgerna i Sensa by Cosentinos palett är unika och exklusiva och går i den skapande naturens toner. Det finns sju nyanser tillgängliga, där var och en av dem har en struktur: suede, polerad eller caresse. Alla av dem presenterar största möjliga skönhet från naturen och har valts ut av Cosentino för att göra dessa ytmaterial till en unik och snygg design.

Granitmaterialet Sensa by Cosentino är en naturprodukt. Det är därför inte möjligt att garantera att proverna från butiken och bilderna du ser matchar perfekt med den slutliga bänkskivan.

Se alla färger här!  

Kantprofiler

Rak fasad kant

Denna typ av kant ger bänkskivan kontinuitet samtidigt som den bibehåller dess stöt- och reptålighet

2+2 mm fasad kant

En kant med samma bänkskivetjocklek som mjukar upp köket eller badrummets bänkskiva med en böjd look.

Bullnose

En helt rundad finish som skapar en känsla av fullständig kontinuitet

Duvbröstet

Den perfekta lösningen, till vilken ett sidostycke läggs för att skapa tyngd och robusthet till kökets eller badrummets bänkskiva.

Gerad

Den raka kanten är den enklaste av de alla, eftersom den har samma tjocklek som bänkskivan, men med ett rakt avslut i kantutseendet.

Halv-Bullnose

Bibehåller bänkskivornas tjocklek.