LEVERANS OCH GARANTIER

KÖK

När ditt nya Arredo3 kök levereras så är allt fabriksmonterat. Alla fronter samt hyllplan är monterat och klart för installation. Arredo3 personal bär in allt och kontrollerar så inget saknas och att inga skador finns.

Om det skulle finnas fel och brister garanterar Arredo3 servicesystem att rätta till det med minsta möjliga olägenhet och inom rimlig tid. Vår 5-års garanti täcker mer än de allmänna lagstadgade garantikraven. Detta är möjligt eftersom vi med egen fabrik, designers och montörer kontrollerar hela processen från inredningsförslag till färdiginstallerat kök. Arredo3 uppfyller naturligtvis alla de lagstadgade garantierna och efterlever alltid gällande köplag inklusive den 3-åriga reklamationsrätten.

Arredo3_kök_kökslucka Frida_10

BÄNKSKIVOR

Vid beställning får du en uppskattad leveranstid. När din ny bänkskiva levereras bokar vi in en tid för montering. Vår personal bär in allt och kontrollerar så att inga skador finns. Om det skulle finnas fel och brister garanterar vårt servicesystem att rätta till det med minsta möjliga olägenhet och inom rimlig tid. 

Du som kund registerar dig hos Cosentino för att aktivera din garanti. Silestone ger dig en certifierad skriftlig garanti. Endast en världsledande ledare inom kvartsytor kan stanna kvar genom att erbjuda 25 års garanti på Silestone. Även Dekton erbjuder en förlängd 25 års garanti. En extra fördel för att ge konsumenten ytterligare förtroende. Återigen innoverar Dekton. Vid köp av Sensa by Cosentino har du 15 års garanti.

1

GARDEROBER

Vid beställning får du en uppskattad leveranstid. När din ny garderob levereras bokar vi in en tid för montering. Garantin gäller om möbler som beställts av kunden installeras av våra montörer.

Våra garderober har 2 års garanti för möjliga konstruktions-, produktions- och materialfel och en garanti från tillverkarens fabrik för produkter som monteras under produktionen. Garantiperioden är vanligtvis 2 år från leveransen av produkten till kunden. 

Garantin gäller inte om kunden själv har monterat möblerna eller använt dem felaktigt. I det här fallet måste kunden betala för reparationen av möblerna baserat på reparationsvolymen. Garantin täcker inte skador orsakade av oaktsam användning, skada, brott eller felaktig användning av produkten. Garantin täcker inte naturlig missfärgning, naturligt slitage på produkten eller mindre defekter som inte påverkar produktens avsedda användning (t.ex. repor på beläggningen).

Garderoob45

MÖBLER/INREDNING

Om det skulle finnas fel och brister garanterar Arredo3s servicesystem att rätta till det med minsta möjliga olägenhet och inom rimlig tid. Vår 5 års garanti täcker mer än de allmänna lagstadgade garantikraven. Arredo3 uppfyller naturligtvis alla de lagstadgade garantierna och efterlever alltid gällande köplag inklusive den 3-åriga reklamationsrätten.

sedia_arredo3_moderno_cucine_zara